Wil je goed bijverdienen en een meester worden in friet bakken? Dan is Cafetaria Bastyon de plek voor jou! Wij zoeken personeel vanaf 15 jaar die in de weekenden kan helpen.

Wat je kan verwachten:

  • +/- 4 à 6 uur per week beschikbaar
  • Beschikbaar vanaf vrijdag t/m zondag met flexibele werktijden tussen 16:30 en 19:30
  • Werk je graag vlot, zorgvuldig en pak je het snel op? Je verdient meer geld naarmate je meer vaardigheden beheerst (en natuurlijk ook als je een jaartje ouder wordt)
  • Wat fris of water om je dorst tijdens het werk te lessen
  • Eventueel iets lekkers uit het frituur na het werken

Voor meer informatie kan je een WhatsApp sturen naar 0651871649 of kom even bij ons langs de balie (liefst voor 15:00 uur).

Mocht je nog iemand kennen die een bijbaantje zoekt, dan word je met 10 euro beloont als die persoon minimaal 3 maanden in dienst is. Voor meer informatie en voorwaarden stuur een WhatsApp bericht.

FAQ

Wanneer kan ik beginnen?
Je kan per direct beginnen! Het is geen probleem als je ook over een paar weken wilt beginnen. Stuur ons een WhatsApp bericht naar [0651871649](tel:0651871649) of kom eens langs bij de balie.

Wat als ik sommige weekenden niet kan werken?
Natuurlijk kan je af en toe dagen of weekenden vrij nemen van werk, zolang je dit op tijd overlegt met de team.

Hoe zit het met feestdagen en vakanties?
Tijdens de feestdagen stellen wij het zeer op prijs als je beschikbaar bent om te komen werken. In sommige vakanties kan je in overleg meer of minder uren draaien. Het is geen probleem als je meerdere weken op vakanties gaat, zolang je dit op tijd overlegt.

Ik wil eigenlijk een bijbaantje voor in de (zomer)vakantie
Om het frieten bakken en andere taken in de cafeteria goed te beheersen, is het belangrijk dat je er voldoende tijd voor krijgt. Daarom zoekt het Bastyon team liever naar personeel die bereid is om minimaal een aantal jaren te komen werken.

Wat kan ik van het werk verwachten?
Je begint eerst met het leren van bestellingen voor bereiden door o.a. snacks te pakken. Daardoor leer je de namen van alle soorten snacks en friet kennen die wij verkopen. Je leert ook om de bestellingen in te pakken en het vervolgens om te roepen. Als je dit eenmaal beheerst kan je ook helpen met o.a. het bakken.

Krijg ik gratis frietjes na het werken?
Uiteraard! Na het werken mag je gerust wat friet voor jezelf eten. 🙂